ГоловнаПолітика

Опозиція змогла домовитися не з усіма соратниками Луценка

Доній відмовився від мажоритарного округу.

Опозиція змогла домовитися не з усіма соратниками Луценка
Олесь Доний, Юрий Стець и Владимир Арьев

Не всі соратники Юрія Луценка отримали пропозицію від Об'єднаної опозиції про внесення їх у список кандидатів на виборах до Верховної Ради, про що раніше в інтерв'ю заявляв екс-міністр МВС.

Про це стало відомо LB.ua.

Зокрема, члени НУ-НС Юрій Стець і Володимир Ар'єв підтвердили, що отримали попередню пропозицію від опозиції йти на вибори до Верховної Ради єдиною командою. Однак конкретної розмови щодо місць у єдиному або мажоритарному списку ще не було.

Тим часом "нашоукраїнці" Тарас Стецьків і Геннадій Москаль заявили: участь у виборах від Об'єднаної опозиції їм ніхто не пропонував.

Іще один представник НУ-НС Олесь Доній повідомив, що відмовився від пропозиції йти на вибори до Верховної Ради від мажоритарного округу Об'єднаної опозиції, оскільки фінансово не може собі це дозволити.

Нагадаємо, Юрій Луценко в ексклюзивному інтерв'ю LB.ua "Юрій Луценко: "Вибори не будуть "тихими". Відступати нікуди, позаду - Сім'я" заявив, що соратники: Володимир Ар'єв, Олесь Доній, Геннадій Москаль, Юрій Стець і Тарас Стецьків - отримали пропозицію кандидувати від Об'єднаної опозиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram