ГоловнаПолітика

Карпачовій не знайшлося місця в списках Об'єднаної опозиції

Б'ютівець запевняє, що з Тимошенко це питання навіть не обговорювали.

Карпачовій не знайшлося місця в списках Об'єднаної опозиції
Фото: www.segodnya.ua

Колишній омбудсмен Ніна Карпачова не балотуватиметься в народні депутати за списком Об'єднаної опозиції, а також за мажоритарною системою.

Про це народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрій Одарченко розповів у ексклюзивному коментарі УНН.

"Я маю абсолютно чітку інформацію від захисників, які контактують із Юлією Володимирівною, про те, що ніякого питання, ніяких преференцій для Ніни Карпачової не обговорювали. Говорю це як член президії політради і керівник штабу в місті Києві", - розповів політик.

Він також запевнив, що Карпачової немає в списку партії "Батьківщини", і вона не є мажоритарним кандидатом у депутати від опозиції.

"Це питання не розглядали. Навіть не знаю, чи є в Ніни Іванівни взагалі бажання будувати свою політичну кар'єру як народного депутата", - зазначив Одарченко.

Також нардеп зазначив: коли колишній омбудсмен оприлюднила фотографії зі синцями Юлії Тимошенко, її ніхто не підкуповував.

"А це обурювало діючу владу, їм було потрібне якнайшвидше призначення Валерії Лутковської новим Уповноваженим із прав людини", - сказав парламентарій.

Нагадаємо, нещодавно лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сказав, що в Партії регіонів не відкидають, що Ніна Карпачова може отримати місце в списку опозиції на майбутніх парламентських виборах.

Сама ж Ніна Карпачова спростувала цю інформацію і повідомила, що місце у виборчому списку їй пропонувала тільки Партія регіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram