ГоловнаПолітика

Янукович: журналісти і влада повинні співпрацювати

Президент вважає, що ЗМІ повинні висвітлювати події чесно і неупереджено.

Янукович: журналісти і влада повинні співпрацювати
Фото: www.president.gov.ua

Президент Віктор Янукович вважає, що ЗМІ повинні висвітлювати події чесно, правдиво та неупереджено, а влада мусить сприяти їхній роботі.

Про це йдеться в його привітанні журналістам із нагоди професійного свята.

"Ми всі добре розуміємо, що головним завданням засобів масової інформації є чесне, правдиве, неупереджене висвітлення подій, що відбуваються в суспільстві, а обов'язком влади - підтримання преси, створення всіх умов для належної роботи журналістів", - сказано в привітанні.

Янукович також зазначає, що формувати громадську думку неможливо без принципової громадянської позиції журналістів.

"Час переконливо довів, що неможливо дати гідну відповідь на виклики сьогоднішнього світу без активної та відповідальної участі журналістів у формуванні громадської думки, їхньої принципової громадянської позиції, без постійного розвитку відносин преси і влади", - йдеться в привітанні.

Президент дякує всім працівникам ЗМІ за відданість своїй професії і бажає їм та їхнім сім'ям добра, щастя, здоров'я і наснаги.

Нагадаємо, сьогодні близько ста журналістів зібралися біля резиденції Президента України "Межигір'я" - щоб "проконтролювати виконання рішення суду" про заборону проведення мирних зібрань у цьому місці.

На в'їзді в Межигір'я їх зустріли близько 20 співробітників управління держохорони та спецпідрозділу "Беркут", які перекрили прохід до резиденції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram