ГоловнаПолітика

Єфремов запропонував опозиції самій змінити закон про вибори

"Регіонали" передумали переписувати закон про вибори.

Єфремов запропонував опозиції самій змінити закон про вибори
Фото: http://cxid.info/

Фракція Партії регіонів звернулася до своїх колег із опозиційного табору з пропозицією підготувати проект закону, який би врахував необхідні правки до закону про вибори.

Про це заявив народний депутат, голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов під час брифінгу в кулуарах ВР, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Якщо такий документ буде підготовлено, ми підемо на голосування за умови, що більше нічого міняти не будемо. Якщо ні - поставимо крапку і не будемо спекулювати на цьому питанні", - сказав Єфремов.

Також нардеп повідомив, що фракція ПР у Верховній Раді відкликала законопроект про внесення змін до закону про вибори народних депутатів.

"Минулого тижня навколо проекту закону виникла справжня паніка. Після цього я попросив, щоб цей документ зняли з розгляду", - зазначив парламентарій.

За словами О. Єфремова, раніше опозиція визнала, що зазначений закон дозволяє чесно і прозоро провести вибори до Верховної Ради.

"Потім до нас звернулися представники Центральної виборчої комісії з проханням, щоб у цьому законопроекті ми врегулювали певні технічні речі", - повідомив політик і додав, що проти внесення технічних змін виступила парламентська опозиція.

Нагадаємо, раніше повідомили, що "регіонали" зареєстрували правки до закону про вибори.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram