ГоловнаПолітика

Посадові особи, які підтримують ПР, повинні звільнятися, - Наливайченко

Опозиція не хоче допустити повторення ситуації виборів 2007 і 2010 років.

Посадові особи, які підтримують ПР, повинні звільнятися, - Наливайченко
Фото: Макс Левин

"Я би хотів нагадати представникам влади, що не можна включати в передвиборні штаби вчителів, силовиків і інших людей, які не можуть туди входити", - зазначив Валентин Наливайченко, координатор громадської організації "Оновлення країни".

Про це він заявив під час національного круглого столу "Вибори-2012: Шанс для України?" в Інституті Горшеніна.

"Представники влади зараз багато говорять про формування передвиборчих штабів, але якщо в штаби ПР входитимуть силовики та інші посадові особи - ми мовчати не будемо", - критикує владу Наливайченко.

На його думку, посадові особи повинні або залишати свої кабінети, або не підтримувати публічно ПР.

Також Наливайченко зазначив, що високо оцінює роботу міжнародних спостерігачів в Україні: "Люди повинні мати можливість змінити владу, тому дуже важливо співпрацювати з місіями міжнародних спостерігачів".

Нагадаємо, сьогодні, 5 червня, в Інституті Горшеніна відбувається національний круглий стіл "Вибори-2012: Шанс для України?". Основні українські політики та експерти обговорюють вплив парламентських виборів на українсько-європейські відносини, аналізують перспективи основних політичних сил України на майбутніх парламентських виборах і з'ясовують, чи стануть вибори-2012 "демократичним шансом" для України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram