ГоловнаПолітика

Пашинський: видачі Авакова цьому кримінальному режиму не буде

Депутат вважає, що італійський суд розібрався зі "справою Авакова".

Пашинський: видачі Авакова цьому кримінальному режиму не буде
Фото: http://vidomosti-ua.com

Народний депутат від "БЮТ-Батьківщини" Сергій Пашинський заявив, що справу проти Арсена Авакова сфальсифіковано з першої літери до останньої.

Таку точку зору Пашинський висловив, коментуючи кримінальне переслідування керівника Харківської "Батьківщини", повідомляє персональний сайт Авакова.

"В цьому розібрався і італійський суд об'єктивно, жодної, звичайно, видачі цьому кримінального режиму Авакова не буде. Більше того, я сподіваюся, що скоро Арсен Борисович зможе особисто в Харкові дати прес-конференцію.

Я думаю, що Об'єднана опозиція і громадяни України дадуть можливість, не звертаючи уваги на всі кримінальні плани прокуратури, забезпечити Арсену Борисовичу повноцінне політичне життя на території своєї держави, патріотом якої він є", - зазначив Сергій Пашинський.

Нагадаємо, 31 січня Арсена Авакова було оголошено в міжнародний розшук і в березні його затримали на території Італії.

28 березня Міністерство юстиції Італійської Республіки отримало від української сторони підтвердження намірів повернути Авакова в Україну.

12 квітня римський суд звільнив Авакова. Проте Генеральна прокуратура заявила, що Аваков перебуває під домашнім арештом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram