ГоловнаПолітика

Луценко: труби Медведчука - не навчальна тривога

Повернення екс-глави Адміністрації президента, на думку Луценка, відбувається за потужної підтримки Росії.

Луценко: труби Медведчука - не навчальна тривога
Фото: EPA/UPG

Проект Медведедчука - сигнал рішучого наступу реставратором імперії.

Таку думку висловив екс-глава МВС Юрій Луценко в інтерв'ю LB.ua.

"Нехай нікого не вводить в оману той факт, що його (Медведчука - LB.ua) "Український вибір" не бере участь у парламентській виборчій кампанії. Активна реклама еталонно-проросійського руху, демонстративні організаційні заходи за участю регіональних еліт Південного Сходу означають месседж Януковичу: або в Кремлівський союз, або позбавлення електорату", - заявив Луценко.

"Всі пам'ятають, що переможець в Україні визначається 5-7%? А тепер давайте подумаємо, чи здатний такий досвідчений менеджер як Медведчук організувати канонічних українофобів, старообрядницьких комуністів і язичників, які живуть під диктовку російських телеканалів культу Путіна, в самостійний рух із загальним результатом до 10%? Я думаю - найімовірніше так, ніж ні. Відповідно: вперше після розстрілу в Ізюмському лісі Партія регіонів отримує реальну загрозу втрати базового, так званого "ядерного" електорату з перспективою неминучої поразки 2015 року без нього", - додав він.

"І це - зрозуміла для Януковича мова переговорів в стилі пропозиції, від якої не можна відмовитися", - додав екс-міністр.

"Отже, що вибере диктатор: втрату мільярдів і свободу або здачу країни? Не хочу нікого лякати, але труби Медведчука - не навчальна тривога", - резюмував він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram