ГоловнаПолітика

Янукович розповів, як потрібно виховувати дітей

Президент зустрівся з дітьми з різних регіонів України.

Янукович розповів, як потрібно виховувати дітей
архивное фото
Фото: www.president.gov.ua

Обов'язком старшого покоління є гідне виховання дітей і забезпечення всіх умов для їхньої успішної самореалізації.

Про це сказав Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з дітьми з різних регіонів України, яка відбулася в Києві в День захисту дітей, повідомляє прес-служба глави держави.

"Ми, дорослі, зобов'язані вас виховувати в українському дусі. Зараз наше покоління несе відповідальність за те, щоб ви отримали можливість реалізувати себе в житті, отримати гідну освіту, зберегти здоров'я, займатися улюбленими справами", - сказав Янукович.

Зокрема, Президент звернув особливу увагу на важливість для кожного з них знайти свій шлях у житті, обрати професію, яка принесе задоволення їм і буде корисною державі.

"Із цього складається наш загальний громадський успіх - як велика українська родина буде жити і господарювати тут, на українській землі", - переконаний глава держави.

На думку Президента, дуже важливо, щоб молодому поколінню вистачало енергії, професіоналізму та бажання жити і працювати на рідній землі.

"Я бажаю, щоб ви були щасливими, щоб досягали своєї мети і ніколи не забували тих, хто вас виховував - своїх батьків, учителів", - сказав він.

"Ви - майбутні хазяї цієї країни, і від того, як ви будете ставитися до цієї землі, до великого господарства, яке є в нашій державі, буде залежати майбутнє ваших дітей і наступних поколінь", - наголосив Президент.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram