ГоловнаПолітика

Опозиція погрожує паралізувати парламент у разі ревізії закону про вибори

Кожем'якін побоюється "скриньки Пандори".

Опозиція погрожує паралізувати парламент у разі ревізії закону про вибори
Фото: Дмитрий Неймырок

Голова фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін вважає, що спроба ревізувати виборче законодавство поглибить парламентську кризу та спричинить нову хвилю протистояння в суспільстві.

Так він прокоментував зареєстрований у ВР депутатами більшості законопроект про зміни до закону про вибори (№10533), повідомляє прес-служба БЮТ.

Він переконаний, що внесення і розгляд такого законопроекту у Верховній Раді відімкне "скриньку Пандори", що неминуче паралізує роботу парламенту. "Опозиція буде виступати категорично проти того, щоб будь-які зміни вносилися до виборчого закону всупереч досягнутим раніше домовленостям".

"Як керівник опозиційної фракції українського парламенту звертаюся до представників міжнародних інститутів, які спостерігають за дотриманням демократичних норм проведення виборів у всьому світі... Спроби провладної Партії регіонів змінити законодавство - це фактично початок підготовки до масової фальсифікації виборів, спотворення волевиявлення українських громадян і остаточного руйнування демократії в нашій державі", - заявив Андрій Кожем'якін.

"Я звертаюся до українського суспільства: спроба Партії регіонів і їхніх сателітів змінити виборче законодавство й узаконити фальсифікації - це спроба позбавити вас голосів. А громадянин, позбавлений голосу, позбавлений будь-яких прав", - наголосив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram