ГоловнаПолітика
Спецтема
Выборы в Киеве

Опозиція не встигне підготуватися до київських виборів, - Кужель

На думку, екс-голови Держкомпідприємництва, влада бавиться з киянами і конкурентами Попова.

Опозиція не встигне підготуватися до київських виборів, - Кужель
Фото: job-sbu.org

"Заяви влади про те, що вибори мера можуть перенести на 2013 рік, потрібні для того, щоб опоненти Олександра Попова розслабилися", - вважає координатор громадської організації "Громадянський спротив" Олександра Кужель.

Про це вона заявила в ексклюзивному коментарі LB.ua.

Кужель нагадала, що дату голосування можуть призначити будь-якої миті.

"На виборчу кампанію дається лише 60 днів. Якщо зважити, яку силу грошей і ресурсів скеровує на це Олександр Попов і що Кличко досі не оголосив про свої плани, - стає зрозуміло, що 60 днів для Об'єднаної опозиції - це вирок", - упевнена вона.

На думку політика, нерішучість Віталія Кличка в питанні його участі або неучасті в мерських перегонах - ведмежа послуга для членів Об'єднаної опозиції.

"Уявіть, якщо вибори призначать на липень і Кличко останньої миті скаже, що не братиме участі. Кого ми (Об'єднана опозиція, - LB.ua) встигнемо розкрутити за цей час?" - обурюється Кужель.

"Ми просимо Кличка тільки про одне: за будь-яких умов, за будь-якої дати виборів виконати те, що він пообіцяв киянам, - поділилася Кужель. - Тобто висунути свою кандидатуру в мери Києва. Але Кличко завжди уникає відповіді".

Нагадаємо, раніше Кужель заявляла, що причина нерішучості Кличка в питанні виборів пов'язана з тим, що боксер торгується з Банковою, намагаючись вибити для себе якнайвигіднішу з фінансового погляду посаду.

Докладніше про всі перипетії виборчої кампанії в столиці читайте у спецпроекті LB.ua, присвяченому виборам у Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram