ГоловнаПолітика
Спецтема
Выборы в Киеве

Кужель: Кличко боїться програти вибори мера втретє

За словами екс-голови Держкомпідприємництва, нерішучість спортсмена в питанні київських виборів може свідчити і про слабкість, і про розважливість Кличка.

Кужель: Кличко боїться програти вибори мера втретє
Фото: ukranews.com

"Кличко не дарма весь час уникає відповіді, коли його запитують про мерські амбіції", - вважає координатор громадської організації "Громадський спротив" Олександра Кужель.

Про це вона заявила в ексклюзивному коментарі LB.ua.

За словами Кужель, мовчання Кличка може свідчити про те, що на Банковій йому зробили вигіднішу пропозицію.

"Припустити можна все що завгодно: що його "цькують" на Банковій або зробили цікавішу з фінансового погляду пропозицію, можливо, вона пов'язана з жовтневою парламентською кампанією", - поділилася екс-голова Держкомпідприємництва.

Разом із тим, за її словами, зволікання з відповіддю Віталія Кличка - уже підтвердження того, що Банкова веде торги з кандидатом від опозиції.

"Я розумію, що Кличко з Банковою ведуть торги. І те, що ці торги почалися - це дуже поганий знак, адже якщо людина погодилася торгуватися - інше питання ціни і умов. З тим, хто не продається, торгів не ведуть", - підсумувала Кужель.

З іншого боку, за словами Кужель, можливо, Кличко просто боїться відповідальності, яка прийде разом із перемогою в мерських перегонах: "Ми часто пояснюємо чужу слабкість ощадливістю, можливо, Кличко просто боїться втретє програти вибори мера Києва, для політика - це важкий удар", - припустила вона.

Нагадаємо, раніше Кужель заявила, що сама готова балотуватися в мери Києва від опозиції. Правда, її кандидатурі опозиція воліла Віталія Кличка.

Докладніше про всі перипетії виборчої кампанії в столиці читайте у спецпроекті LB.ua, присвяченому виборам у Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram