ГоловнаПолітика

У Януковича почали шукати кандидатів у "Нову еліту нації"

До участі в конкурсі допускаються громадяни України не старше 40 років.

У Януковича почали шукати кандидатів у "Нову еліту нації"

Адміністрація Президента оголосила конкурс з відбору кандидатів у президентський кадровий резерв "Нова еліта нації".

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.

До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які на день подання документів не досягли 40 років і відповідають встановленим законом вимогам для вступу на державну службу.

Крім того, кандидат повинен вільно володіти державною мовою і однією з мов Європейського Союзу, мати повну вищу освіту, стаж роботи не менше десяти років, бездоганні етичні якості, лідерські якості та ініціативність, високі комунікаційні навички, досвід командної роботи, чітке розуміння мети участі в цій програмі, бажання працювати в проектах державного сектору, а також високі аналітичні здібності.

Водночас 2012 року відбір кандидатів у президентський кадровий резерв здійснюватиметься з урахуванням квот за такими пріоритетними сферами державного управління як фінансово-економічна сфера, соціально-гуманітарна сфера, сфера інвестицій та інновацій, сфера паливно-енергетичного комплексу, сфера сільського господарства, сфера житлово-комунального господарства.

Прийом документів здійснюється відповідними територіальними органами Національного агентства з питань держслужби з 10 травня до 25 червня.

Нагадаємо, в квітні Президент Віктор Янукович створив президентський кадровий резерв "Нова еліта нації" і призначив главу Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна главою комісії з питань цього кадрового резерву.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram