ГоловнаПолітика

Азаров справив враження на голову місії МВФ

МВФ визнав прогрес України в проведенні структурних реформ.

Азаров справив враження на голову місії МВФ
Крис Джарвис
Фото: kp.by

Прем'єр Микола Азаров в п'ятницю обговорив перспективи співпраці між Україною та МВФ із керівником місії фонду Крістофером Джарвісом.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

За її даними, Крістофер Джарвіс зазначив, що Україні вдалося досягти значного прогресу в проведенні структурних реформ, "оздоровленні" фінансового сектора і повернення довіри до банківського сектора.

"У мене склалося враження, що в уряду є рішучість і чітке бачення: в якому напрямі проводити реформи, і я вірю, що Ви і Ваші міністри, голова Нацбанку, серйозно налаштовані на проведення реформ", - сказав Крістофер Джарвіс, звертаючись до Миколи Азарова.

"Цього року виповнюється 20 років нашої співпраці з Міжнародним валютним фондом. Потрібно якось відзначити цю подію. Наприклад, активізацією нашої співпраці", - сказав Азаров.

Під час зустрічі сторони відзначили конструктивну роботу МВФ з Україною й обговорили поточні проблеми двосторонньої співпраці.

Окремо сторони зупинилися на нестабільній ситуації на зовнішніх ринках та її можливий вплив на економіку України, а також обговорили шляхи мінімізації ризиків, які виникають. Прем'єр охарактеризував нового керівника місії як досвідченого професіонала, який швидко і точно вникає в суть проблем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram