ГоловнаПолітика

Колесніков обіцяє здешевити квитки на потяги Hyundai

А більшість нічних потягів буде збережено.

Колесніков обіцяє здешевити квитки на потяги Hyundai
Фото: Макс Левин

Віце-прем'єр, міністр інфраструктури Борис Колесніков обіцяє, що вартість квитків на потяги Hyundai буде наближена до ціни на проїзд у купейних вагонах.

Про це повідомив у п'ятницю, 25 травня, під час урочистостей із нагоди відкриття руху сучасних швидкісних потягів Hyundai, повідомляє сайт Мінінфраструктури.

Як повідомив віце-прем'єр, вартість квитків на потяги Hyundai буде наближена до ціни на проїзд у купейних вагонах. "Уряд за дорученням Президента України в понеділок на засіданні розгляне питання скасування ПДВ під час купівлі квитків на потяги Hyundai", - зазначив він. За його словами, квитки на потяги Hyundai подешевшають на 16,6%.

Поїзд Hyundai на центральному вокзалі в Києві
Фото: Макс Левін
Поїзд Hyundai на центральному вокзалі в Києві

Також, як повідомив Борис Колесніков, за дорученням Президента України більшість нічних потягів буде збережено. "Ми залишаємо більшість нічних потягів, і вони курсуватимуть доти, поки на них буде відповідний попит", - сказав він.

Чиновник зазначив, що вже з понеділка почнеться продаж квитків на раніше скасовані нічні потяги. Таким чином, буде максимально враховано інтереси та побажання всіх пасажирів: усі популярні та затребувані пасажирами нічні потяги залишаються в курсуванні з уведенням нового графіка руху поїздів на 2012/2013 рр.

Пасажирам буде надано право вибору пересування, враховуючи традиційні нічні поїзди і новий рухомий склад денних швидкісних експресів, який стає на маршрути з 27 травня 2012 року. Тож жодного примусу або нав'язування у виборі часу поїздки і швидкості пересування пасажира залізниці не буде.

Нагадаємо, в п'ятницю, 25 травня, між містами-господарями футбольного чемпіонату Євро-2012 відкрито рух сучасних швидкісних поїздів Hyundai. У перший рейс із Центрального залізничного вокзалу в Києві поїзд Hyundai відправили до Львова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram