ГоловнаПолітика

У НОК називають корупційний скандал "непорозумінням"

І думають, що все закінчиться пшиком.

У НОК називають корупційний скандал "непорозумінням"
Фото: http://job-sbu.org

Інформація про продаж генеральним секретарем НОК Володимиром Геращенком квитків на ХХХ літні Олімпійські ігри-2012, які відбудуться в Лондоні, є непорозумінням.

Таку думку висловив віце-президент Національного олімпійського комітету, депутат від Партії регіонів Віктор Корж.

"Думаю, що найближчими днями ми розберемося в цій ситуації. Я ще не втрачаю надії, що це непорозуміння", - зазначив політик.

Разом із тим Корж назвав правильним рішення про усунення Геращенка

від роботи на час проведення відповідного розслідування.

"Якщо ця інформація підтвердиться, він, безумовно, більше не працюватиме, і ми будемо змушені перепросити. Але я все-таки сподіваюся, що це провокація", - додав віце-президент НОК і наголосив, що профільний парламентський комітет не має наміру втручатися в розслідування цієї ситуації.

"Національний олімпійський комітет - це громадська організація, і я думаю, що вона зможе сама розібратися. До чого тут депутати?" - пояснив Корж.

Також він уточнив, що жодна посадова особа в НОК України не має квитків, оскільки їх розподіляють за квотами між кількома фахівцями.

"Думаю, що Геращенко не мав теоретичної можливості для продажу якихось квитків, і думаю, що ця історія може закінчитися пшиком", - додав Корж і водночас визнав, що недостатньо ознайомлений з обставинами цього скандалу.

Нагадаємо

, Володимира Геращенка усунули з посади - згідно з розслідуванням BBC, Геращенко пропонував продати квитки на літню Олімпіаду в Лондоні на суму кілька тисяч фунтів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram