ГоловнаПолітика

У ПР роздавання проднаборів вважають "системною роботою"

Регіонали хвилюються за якість харчів.

У ПР роздавання проднаборів вважають "системною роботою"
Фото: pavlonews.info

У Партії регіонів не вважають роздавання продуктових наборів із фотографіями представників своєї політичної сили підкупом потенційних виборців.

Про це заявила заступник голови Харківської обласної організації Партії регіонів Олена Олешко, коментуючи появу в ЗМІ і в соціальних мережах повідомлень про роздавання таких наборів (зокрема, йшлося про Валерія Писаренка, Ірину Бережну, Ірину Горіну та кількох інших політичних діячів).

За її словами, вони надавали допомогу не як потенційні кандидати, а як діючі народні депутати, оскільки "це їхнє право".

"Вони працювали у себе в окрузі. Наприклад, Олександр Фельдман проводить таку роботу системно, Горіна має п'ять громадських приймалень, а Бережна закріплена рішенням політради партії. Тобто йдеться про тих народних депутатах, яких закріпили за Харківською областю, - сказала Олешко. - Це не підкуп виборців. Ми ще не проводимо виборчої кампанії".

"Якщо надійдуть скарги на неякісні харчі, будемо розглядати їх, а робити добро - це що, зле?» - зазначила Олешко.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині ветеранам до Дня Перемоги роздавали продуктові пайки від "регіонала" Сергія Глазунова, який буде балотуватися від відповідного виборчого округу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram