ГоловнаПолітика

Під час оглядів Тимошенко лікарями відеозйомку в палаті припиняють, - ДПтСУ

Охорону Тимошенко в медичній палаті здійснюють винятково жінки.

Під час оглядів Тимошенко лікарями відеозйомку в палаті припиняють, - ДПтСУ

Відеозйомку в лікарняній палаті екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко на час огляду лікарями припиняють.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної пенітенціарної служби.

"Під час відвідування Тимошенко лікарями для проведення будь-яких оглядів відеозйомка в палаті не ведеться - відеокамери на цей час завішують", - наголошено в повідомленні.

Ці факти, як зауважує відомство, фіксують у відповідних щоденних актах, які підписують працівники Пенітенціарної служби та лікарі.

Відомство вкотре наголошує, що в медичній палаті Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці", де перебуває на реабілітації Тимошенко, встановлено камери відеоспостереження, які передбачено національним і міжнародним законодавством.

Пенітенціарна служба також спростовує заяву захисника Тимошенко, депутата Верховної Ради від фракції "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина" Сергія Власенка про те, що екс-прем'єра в ЦКЛ охороняють співробітники Качанівської виправної колонії чоловічої статі.

Відомство стверджує, що безпосередньо охорону Тимошенко в медичній палаті здійснюють винятково жінки - співробітниці виправної колонії.

Нагадаємо, раніше Пенітенціарна служба повідомляла, що в палаті екс-прем'єра встановлено відеокамери, але в приміщеннях, де проводять медичні процедури, їх немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram