ГоловнаПолітика

"Молоді регіони" везуть до Києва 30-метрову Георгіївську стрічку

Стрічка символізує "спільну перемогу, незалежно від існуючих нині кордонів".

"Молоді регіони" везуть до Києва 30-метрову Георгіївську стрічку
Фото: mo-re.org

Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" у вівторок організує акцію з розгортання великої Георгіївської стрічки в Києві.

Як повідомляє прес-служба "Молодих регіонів" у вівторок, в акції, яка приурочена до Дня Перемоги, також "братимуть участь ветерани з усіх районів Києва, студенти ВУЗів міста, представники молодіжних організацій".

"Важливою та видатною подією стане розгортання великої Георгіївської стрічки - символу пам'яті й шани, розміром 2*30м. Нагадаємо, що в межах проекту "Шляхами пам'яті" Георгіївська стрічка побуває в місцях бойової слави в Росії, Білорусі, Молдові та Придністров'ї (усього налічується близько 27 міст). На кожній зупинці будуть організовані зустрічі з ветеранами і зроблені пам'ятні записи на стрічці, яка символізує спільну перемогу, незалежно від існуючих нині кордонів. А 22 червня Георгіївська стрічка буде урочисто передана в музей Збройних сил, що знаходиться в Москві", - йдеться в повідомленні прес-служби "Молодих регіонів".

Як зазначають у прес-службі, в парку Слави "Молоді регіони" разом з представниками інших молодіжних організацій та студентського самоврядування вшанують пам'ять ветеранів і героїв Великої Вітчизняної війни, покладудь квіти на Алеї Слави. "Будуть зібрані пам'ятні записи і коментарі про Велику Вітчизняну війну від учасників і героїв тих часів на великій Георгіївської стрічці... Загалом акція триватиме з 13 до 14 години в парку Слави", - розповіли в "Молодих регіонах".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram