ГоловнаПолітика

Нова лікарка Тимошенко відмовилася жити у клініці

Українські медики виявилися не готові до такого повороту.

Нова лікарка Тимошенко відмовилася жити у клініці
Фото: Макс Левин

Лікарка берлінської клініки "Шаріте" Анетт Райсхауер, яка приїхала лікувати екс-прем'єра Юлію Тимошенко замість свого колеги Лутца Хармса, відмовилася жити в спеціальній кімнаті харківської лікарні.

Пані лікарка наполягла на поселенні її в одному з недорогих місцевих готелів.

Про це сьогодні повідомляє сайт газети "Комсомольская правда в Украине".

Видання повідомляє, що Райсхауер одразу ж після прибуття до Харкова вирушила в лікарню до пацієнтки.

"Провела поверхневий огляд. Познайомилася з пацієнткою, українськими лікарями, які наглядають за нею. Сама Тимошенко виглядає нормально, настрій у неї гарний", - цитує газета слова лікарки.

За інформацією "Комсомольской правды", готельний номер для берлінського фізіотерапевта винаймали поспіхом, оскільки виявилися не готовими до такого повороту.

"Відмовилася і від лікарняної їжі, якою не гребував її попередник Лутц Хармс - відвідувачі лікарні кілька разів зауважували його в їдальні, де той брав картопляне пюре", - пише газета.

"Комсомольская правда в Украине" також повідомляє, що в лікарняному кафе для зустрічі Райсхауер накрили невеликий фуршетний столик із бутербродами з сирокопченою ковбасою, канапе з червоною ікрою і соком. "Але вона не захотіла обідати, мабуть, дався взнаки переліт. Вирішила відразу після поверхневого огляду поїхати до себе в готель", - цитує видання слова свого джерела.

Нагадаємо, вчора німецька лікарка Аннет Рейсхауер перервала зустріч екс-прем'єра Юлії Тимошенко з її захисниками Андрієм Кожем'якіним і Сергієм Власенком, вимагаючи негайно оглянути пацієнтку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram