ГоловнаПолітика

Янукович: інвесторам комфортно в Україні

Інвестори вкладатимуть, а Україна отримуватиме, впевнений Президент.

Янукович: інвесторам комфортно в Україні
Фото: www.president.gov.ua

Президент Віктор Янукович переконаний, що інтерес іноземних інвесторів до України свідчить про ефективну політику влади в сфері залучення інвестицій і поліпшення інвестиційного клімату.

Як повідомляє прес-служба глави держави, про це він сказав в інтерв'ю представникам ЗМІ в Чикаго.

У цьому контексті глава держави, зокрема, повідомив, що в Чикаго провів зустрічі з керівниками компаній "Шеврон" і "ЕксонМобіл Експлорейшн". Янукович високо оцінив зацікавленість у роботі в Україні з боку таких великих компаній. На його думку, це свідчить про високий рівень співпраці нашої держави з інвесторами.

Сьогодні, зазначив Президент, Україна пропонує комфортні умови для капіталовкладень у вітчизняну економіку. "Ми пропонуємо такі правила, які задовольняють їх (інвесторів)", - пояснив він.

За словами В. Януковича, такі інвестори будуть вкладати значні інвестиції в Україну, а наша держава, своєю чергою, отримуватиме результат у вигляді нафти та газу. Свідченням цього глава держави назвав підписаний напередодні Меморандум про співпрацю між "ЕксонМобіл Експлорейшн" і Міністерством екології та природних ресурсів України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram