ГоловнаПолітика

Тимошенко просить ЄС не ратифікувати угоду про Асоціацію, - ЗМІ

Європейські політики не повинні допустити використання їхніх імен для рейтингу влади.

Тимошенко просить ЄС не ратифікувати угоду про Асоціацію, - ЗМІ
Фото: Макс Левин

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко виступає проти підписання і ратифікації ЄС Угоди про асоціацію.

Повідомляє польське інформаційне агентство РАР із посиланням на віце-голову Європарламенту Яцека Протасевича.

Євродепутат сказав, що Тимошенко під час зустрічі з ним висловила думку, що європейська інтеграція насправді не є пріоритетом для діючої української влади.

"Вона вважає, що європейська політика до української еліти повинна бути твердою, включаючи заморожування процесу підписання та ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС", - сказав він.

Протасевич зазначив, що Ю. Тимошенко просила європейських політиків, які вирішать приїхати в Україну на матчі Євро-2012, не дозволити використати себе для "виборчої пропаганди" влади в Україні.

"Тимошенко вважає, що позиція Польщі, щоб політики не бойкотували Євро-2012, а дуже обережно планували свою присутність в Україні, є мудрою", - сказав Протасевич.

Як повідомляли, вчора віце-президент Європарламенту Яцек Протасевич обговорив з екс-прем'єром умови її перебування в лікарні, пропозиції президента Європарламенту Мартіна Шульца, а також відносини України та ЄС. Відповідаючи на запитання про стан здоров'я Тимошенко, Протасевич зазначив, що вона "в дуже тяжкому психоемоційному стані".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram