ГоловнаПолітика

Янукович: Україні потрібна нова політична модель

Президент покладає надії на політологів.

Янукович: Україні потрібна нова політична модель
Фото: www.president.gov.ua

Президент Віктор Янукович привітав учасників четвертого конгресу політологів України "Політична наука в Україні: стан та перспективи розвитку", зазначивши, що нашій державі потрібна нова політична модель.

Про це повідомили в прес-службі глави держави.

"Щиро вітаю вас із початком роботи конгресу, який зібрав найкращих представників вітчизняної політологічної науки", - сказав Янукович.

"Сьогодні Україні необхідна політична модель, яка сприяла б швидким та якісним змінам у всіх сферах життя, відповідала би потребам суспільного розвитку. Удосконалення виборчої системи, конституційна модернізація, реальна консолідація суспільства вимагають ефективних рішень, які обов'язково повинні ґрунтуватися на глибоких наукових дослідженнях і професійних висновках", - зазначив Президент.

При цьому він висловив упевненість, що "тільки шляхом тісного конструктивного діалогу експертів, представників влади та громадськості можливий пошук оптимальних шляхів вирішення цих важливих завдань".

Янукович також висловив сподівання, що результати роботи конгресу будуть втілені на практиці.

"Сподіваюся, що результати роботи конгресу будуть мати втілення в процесах реформування суспільно-політичних відносин, які почалися в нашій країні", - йдеться в повідомленні.

Янукович побажав учасникам форуму плідної роботи, невичерпної енергії і нових ідей в ім'я України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram