ГоловнаПолітика

У ПР розповіли, хто розікрав гроші на "Лікарню майбутнього"

У партії вважають Ющенка святим.

У ПР розповіли, хто розікрав гроші на "Лікарню майбутнього"
Фото: http://ukrday.com.ua

Парія регіонів заперечує свою причетність до зникнення з порядку денного проекту постанови про розслідування ситуації з "Лікарнею майбутнього".

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Зник він чи не зник - ми до цього відношення не маємо. І позиція наша не змінюється, що дехто хоче сьогодні політично себе відбілити. Нагадаємо, що це була спільна помаранчево-біло-серцева бригада... Разом розтягла, розікрала гроші на "Лікарню майбутнього". Тепер "БЮТ" хоче політично відмитися і зробити брудним одного Ющенка, і сказати, що вони до цього не причетні. Для цього і створюється комісія. Вибачте, але ви в тюрмі по самі бакенбарди! І ми не хочемо, щоб вони через парламент політично себе відбілили", - сказав він.

"Тому ми не голосуватимемо. А де проект постанови - я не знаю. Нехай вони не відбілюються. Ющенко на їх фоні був святий!", - зазначив Чечетов.

Нагадаємо, сьогодні на порядок денний Верховної Ради мали внести запит про створення Тимчасової слідчої комісії щодо ситуації з "Лікарнею майбутнього". Однак через тиск цей проект постанови зник із порядку денного.

Як припустив автор проекту постанови, народний депутат Кирило Куликов, до зникнення документа з порядку денного міг бути причетний Віктор Ющенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram