ГоловнаПолітика

Тігіпко хоче більше ініціатив від регіоналів

Зокрема, боротьби з корупціонерами та змін у культурі та науці.

Тігіпко хоче більше ініціатив від регіоналів
Фото: Макс Левин

Партії регіонів не вистачає активної діяльності в напрямі боротьби з корупцією, а також ініціатив у сферах культури та науки.

Про це міністр соцполітики, керівник публічної виборчої кампанії Партії регіонів Сергій Тігіпко написав на своїй сторінці в Facebook.

"Далеко не у всьому імідж Партії регіонів мені подобається. Вважаю, що головне для іміджу партії влади - це дія. Мені здається, що сьогодні нам не вистачає дій у боротьбі з корупцією, які насамперед допомогли б малому та середньому бізнесу", - зазначив політик.

На його думку, від Партії регіонів виходить мало ініціатив і в сфері культури і науки. "Тому будемо ініціювати далі більше хороших справ, за рахунок цього і імідж зростатиме", - зазначив Тігіпко.

Зазначимо, згідно з соцопитуванням, що його провів Міжнародний інститут соціології, об'єднана опозиція (партії "Батьківщина", "Фронт Змін" та інші) випереджає Партію регіонів у рейтингу на 0,3%. Так, опозиція на базі "Батьківщини" отримала б - 15,9%, а друге місце учасники опитування віддали Партії регіонів - 15,6%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram