ГоловнаПолітика

Регіонал упевнений, що Тимошенко лікують в апартаментах

Ув'язнена за економічні злочини розкошує.

Регіонал упевнений, що Тимошенко лікують в апартаментах
Фото: Дмитрий Алексеенко

Умови утримання екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко відповідають усім міжнародним стандартам, і це визнано міжнародною громадськістю.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Олег Надоша, повідомляє прес-служба ПР.

"Міжнародна громадськість визнала, що умови утримання Ю. Тимошенко відповідають усім стандартам. Сьогодні всі ЗМІ написали, що Юлія Володимирівна набирає вагу, добре виглядає і навіть заплела свою знамениту косу для зустрічі з послом зі Сполучених Штатів, тож про які нелюдські умови для неї йдеться?"- зазначив О. Надоша.

За його словами, заяви захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка про те, що німецький лікар склав неправильний графік лікування його підзахисної і через це захисник не може потрапити до екс-прем'єра, безглузді. "Схоже, у Власенка вже криза жанру. Німецький лікар уже йому не такий, тому що неправильні графіки лікування складає. Це вже навіть не схоже на провокацію, а радше на абсурд".

На переконання парламентарія, сьогодні в Україні створено всі умови і навіть більше для того, щоб Тимошенко отримала лікування, якого не має навіть пересічний український громадянин.

"Її консультують німецькі фахівці, обслуговують найкращі українські лікарі, професори та доктори медичних наук. Для неї перебудовують звичайні лікарняні палати в трикімнатні апартаменти. І після цього всього нам дорікають у порушенні прав людини...", - зауважує Надоша.

Він висловив переконання, що в людей сьогодні достатньо інформації про те, як "розкошує ув'язнена за економічні злочини, щоб робити власні висновки про те, хто і чиї права порушує".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram