ГоловнаПолітика

Янукович не хоче дратувати суспільство словом "реформа"

Тому глава держави придумав нове слово.

Янукович не хоче дратувати суспільство словом "реформа"

Президент України Віктор Янукович визнав, що слово "реформи" вже "дратує суспільство", тому говорив сьогодні "про перетворення".

Про це він заявив сьогодні в Донецьку, виступаючи на зустріч із діловими колами та керівниками Донецької області.

"Стабільність - це те питання, про яке ми з вами часто говоримо. Стабільність, наступництво і так далі. Це те, що сьогодні дуже необхідно нашій країні, щоб ми могли здійснити величезну кількість перетворень", - сказав В. Янукович, додавши: "Ви знаєте, слово "реформи" вже дратує суспільство, так? Так чи ні? Трошки є, так? Такий, не хороший осад. І я кажу - перетворення".

Глава держави вкотре наголосив, що "ми повинні модернізувати країну, багато напрямів нашого життя таким чином, щоб отримати всі кращі стандарти, які вже перевірено в цьому світі, і це те, до чого ми повинні прагнути". І для інтеграції України в європейське співтовариство нашій державі "потрібно виконати домашнє завдання", зазначив Янукович.

"І от коли ми говоримо про європейську інтеграцію, то на першому місці стоїть наше домашнє завдання. Ми це не для когось робимо, не комусь здаємо іспит, ми це робимо для себе, для майбутніх поколінь, для того, щоб ті стандарти життя, які є сьогодні в світі, в суспільстві, кращі, були й у нас, у нашій країні, на нашій рідній землі", - пояснив Президент. А потім, звертаючись до присутніх у залі, додав: "Ви не проти? Ні? Так, добре, дякую".

Після цих слів у залі пролунали оплески і Віктор Янукович сказав: "Дорогі друзі, колеги, хочу вам побажати, щоб ви, як і раніше, залишалися лідерами у вирішенні найскладніших питань, які, природно, будуть у нашому житті. Я знаю, що Донбас має величезний духовний ресурс".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram