ГоловнаПолітика

Американський дипломат: коса Тимошенко - на місці

Екс-прем'єру переказали вітання від Гілларі Клінтон.

Американський дипломат: коса Тимошенко - на місці
Фото: Макс Левин

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко задоволена медичною допомогою, яку вона отримує в центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" в Харкові.

Про це на брифінгу повідомив заступник керівника Бюро з питань демократії, прав людини та праці Державного департаменту США Томас Мелія після зустрічі з Тимошенко в лікарні.

"Тимошенко сказала, що вона задоволена медичною допомогою, яку вона зараз отримує. Лікуванням керує німецький лікар Лутц Хармс. Український медичний персонал, який йому допомагає, виконує всі установки, які він дає. Тимошенко сказала, що вона загалом задоволена діяльністю медичного персоналу", - сказав Мелія.

Також дипломат зазначив, що під час зустрічі Тимошенко була енергійною.

"Я мушу сказати, що вона виглядала дуже енергійно і на силі сьогодні. Її зачіска, знаменита коса, у неї сьогодні вона була", - зазначив Мелія.

Своєю чергою, Посол США в Україні Джон Теффт зазначив, що зустріч представників дипкорпусу з Тимошенко тривала близько 30 хвилин. За словами посла, під час зустрічі Тимошенко переказали найкращі побажання від державного секретаря США Гілларі Клінтон.

Теффт зазначив, що Посольство США найближчим часом поширить офіційну заяву, в якій йтиметься про результати зустрічі з Тимошенко.

Посол висловив вдячність за можливість зустрітися з Тимошенко.

"Я думаю, що і Юлія Володимирівна також була рада, що ми мали змогу прийти і побачитися з нею", - сказав Теффт.

Нагадаємо, сьогодні Тимошенко навідали в лікарні Посол США в Україні Дж.Теффт, а також заступник керівника Бюро з питань демократії, прав людини та праці Державного департаменту США Томас Мелія.

Також повідомляли, що голова фракції лібералів у Європарламенті Гі Вергофштадт планує навідати екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram