ГоловнаПолітика

Чечетов: опозиція зараз повністю політичний імпотент

Жорсткого силового розблокування парламенту з бійкою хотіли журналісти.

Чечетов: опозиція зараз повністю політичний імпотент
Фото: http://ukrday.com.ua

Партія регіонів має широкий арсенал методів - інтелігентних, культурних, тактовних, щоб відновити роботу парламенту так, що "з опозиції волосина не впаде".

Про це заявив народний депутат від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Якщо ви бачите потребу у відновленні продуктивної й ефективної роботи парламенту, ні одна волосина з голови опозиції не впаде. Ми не хочемо, щоби знову була брудна картинка на екранах телевізорів у всьому світі. Постає питання, а хто хотів, щоб була бійка? Виявляється жорсткого силового розблокування парламенту з бійкою хотіли журналісти. Їм хотілося зняти це, заробити гарні гонорари до 1 Травня. Коли ми розблокували парламент, пальцем не торкнувшись опозиції, я вийшов і сказав: "Ви бачите, волосини не впало. Оцініть красу гри". Скільки було невдоволення, скільки жовчі. Вони хотіли заробити на бруді", - зазначив парламентарій.

Він наголосив, що навіть якщо деякі журналісти намагаються заробити на цьому бруді, Партія регіонів не даватиме їм змоги заробляти на цьому бруді.

"Але якщо парламент буде заблоковано, ми маємо широкий арсенал методів - інтелігентних, культурних, тактовних для відновлення роботи парламенту так, що волосина з опозиції не впаде. Тобто вони зараз цілковито політичні імпотенти, які не можуть заблокувати роботу парламенту", - резюмував Чечетов.

Нагадаємо, перед цим заступник голови Верховної Ради Микола Томенко не виключив, що наступного пленарного тижня опозиція блокуватиме роботу парламенту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram