ГоловнаПолітика

Яценюк пояснив владі, що Турчинов - людина не проста

На думку лідера "Фронту Змін", режим наляканий об'єднанням опозиції.

Яценюк пояснив владі, що Турчинов - людина не проста
Фото: www.ukrgazeta.com

Лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк переконаний, що виклик заступника голови партії "Батьківщина" Олександра Турчинова на допит свідчить про те, що влада боїться перемоги опозиції на парламентських виборах.

"На допит викликають не просто людину, яка здійснює оперативне керівництво "Батьківщиною", а того, хто рішенням Об'єднаної опозиції очолив передвиборний штаб і повинен стати ключовою організаційною фігурою кампанії", - цитує Яценюка прес-служба партії.

Лідер "Фронту Змін" закликає міжнародні організації, які моніторять чесність виборів і рівність можливостей в Україні, звернути увагу на цей факт.

"Виклик керівника виборчого штабу Об'єднаної опозиції в правоохоронні органи - це вже не просто переслідування опозиції, це грубе втручання влади у майбутній виборчий процес", - зазначив Яценюк.

"Атака на Турчинова як керівника штабу - це свідчення того, наскільки режим наляканий об'єднанням опозиції, тому що саме потужна Об'єднана опозиція є реальною демократичною альтернативою авторитарно-бандитському режиму Януковича. І влада даремно розраховує на те, що нас можна зламати", - наголосив лідер "Фронту Змін".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram