ГоловнаПолітика

Покладання квітів у Львові відбулося без ексцесів

Квіти поклали від влади Львова і області та Партії регіонів.

Покладання квітів у Львові відбулося без ексцесів
Архивное фото. Львов, Марсовое поле, 2011 год.
Фото: LUFA

Офіційне покладання квітів від влади Львова і області та Партії регіонів на Пагорбі Слави у Львові відбулося під державними прапорами України і без ексцесів.

У покладанні квітів взяли участь голова Львівської ОДА Михайло Костюк і його заступники, перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, прокурор Львівської області Олег Василенко, командувач Західного оперативного командування Юрій Думанський, генконсул РФ у Львові Олег Астахов.

Окремою колоною квіти до Вічного вогню поклали львівські регіонали: голова ЛОО Партії регіонів, народний депутат Петро Писарчук, голова фракції ПР в обласній раді Ігор Грещук, інші депутати-регіонали.

Водночас, з іншої сторони кордону міліції триває словесний конфлікт між депутатами обласної ради від НРУ та міліціонерами. Міліція не пропускає на територію біля Пагорба Слави звичайних мешканців і літніх людей з квітами.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що через святкування в Україні Дня перемоги, у Львові велика кількість співробітників міліції вибудували живий кордон в районі вулиці Личаківської та не пропускають до меморіалу на Пагорбі Слави депутатів місцевого самоврядування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram