ГоловнаПолітика

Турчинов не вірить у виправдання Луценка

Опозиціонери встигли обговорити майбутній Форум Об'єднаної опозиції.

Турчинов не вірить у виправдання Луценка
Фото: http://svit24.net/

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов сумнівається, що апеляцію на вирок колишньому міністрові внутрішніх справ Юрієві Луценку, винесений Печерським районним судом Києва, буде задоволено.

Про це він написав у своєму блозі.

"Відмова чергового Кірєєва провести судове розслідування підтверджує, що ще один вирок Апеляційного суду Києва, який не обговорюється, вже давно написаний в Адміністрації Президента. Залишилось його тільки оголосити", - вважає Турчинов.

На думку політика, виступи захисників Луценка та самого екс-міністра в суді підтвердили абсурдність звинувачень проти нього.

Окрім того, Турчинов зазначив, що спілкувався з Луценком і обговорив із ним Форум Об'єднаної опозиції, який відбудеться 12 травня в Києві.

Як повідомляли, 8 травня на попередньому засіданні щодо апеляції на вирок Луценкові Апеляційний суд Києва відмовився поновити судове слідство у справі екс-міністра.

Державне обвинувачення у справі проти Луценка вважає, що відшкодування колишніми співробітниками Міністерства внутрішніх справ збитків, яких, згідно з вироком Печерського районного суду Києва, завдав Луценко державі, ухваливши рішення про святкування Дня міліції у 2008-2009 роках, не є підставою для скасування вироку екс-міністрові.

Захист Луценка вважає відмову Апеляційного суду відновити судове слідство у справі екс-міністра свідченням необ'єктивності суду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram