ГоловнаПолітика

Питання з переведенням Тимошенко в лікарню остаточно не вирішено

Екс-прем'єр далі голодує.

Питання з переведенням Тимошенко в лікарню остаточно не вирішено
Фото: 062.ua

Питання про переведення Юлії Тимошенко на лікування в ЦКЛ №5 міста Харкова ще остаточно не вирішено.

Як повідомив власний кореспондент ІА "Міст-Харків", про це сьогодні журналістам заявив захисник екс-прем'єра Олександр Плахотнюк.

Зокрема, на питання журналістів, чи переведуть завтра Тимошенко на лікування, Плахотнюк сказав: "Наразі я цього питання Юлією Володимирівною не обговорював. Остаточної відповіді поки що немає".

За його словами, навіть якщо Тимошенко погодиться на переведення в лікарню, починати лікування того самого дня не можна.

"Вона голодує, і якщо я не помиляюся, вже 19-й день. Заява про те, що вона п'є якісь соки, не відповідає дійсності. Єдине, що вона п'є, - це вода. Я, звичайно, не лікар, але мені здається, що організму після 20 днів голодування потрібно відновитися. Інакше це буде смерть. Але я не лікар, тому не можу дати точну відповідь", - додав захисник, акцентувавши, що розмови про закінчення голодування наразі немає.

Також Плахотнюк повідомив, що не володіє інформацією, чи виїхав із Німеччини фахівець клініки "Шаріте", який повинен брати участь у лікуванні Тимошенко.

Нагадаємо, 20 квітня

Тимошенко оголосила голодування на знак протесту проти політичної ситуації в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram