ГоловнаПолітика

Тимошенко просить своїх прихильників припинити голодування

Екс-прем'єр також вдячна всім, хто почав голодувати разом із нею.

Тимошенко просить своїх прихильників припинити голодування
Фото: Макс Левин

Колишній прем'єр-міністр, лідер партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина " Юлія Тимошенко закликає своїх прихильників припинити голодування.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Батьківщини".

"Я вас прошу припинити голодування! Я і без таких важких самопожертв знаю, що ви віддані нашій ідеї, нашій боротьбі, і немає такої сили, щоби вас зламати. Але не знищуйте своє здоров'я", - зазначено в повідомленні.

Екс-прем'єр також висловила подяку всім, хто почав голодувати разом із нею.

Крім того, Тимошенко подякувала світовим і європейським лідерам, українській діаспорі, правозахисним і громадським організаціям, а також дипломатичному корпусу іноземних держав в Україні за те, що стали на захист України від авторитарного режиму Президента Віктора Януковича, безцінної свободи, прав людини й істинних цінностей.

При цьому Тимошенко зазначила, що Україна перебуває в полоні декількох кланів, які привласнюють фінансові та матеріальні ресурси, а також вибудовують диктатуру.

Вона також попросила надати Україні підтримку для відстоювання демократичних цінностей.

"Я прошу весь демократичний світ у цей історичний для України момент об'єднати зусилля з громадянським суспільством, опозицією, народом України у відстоюванні вільної, демократичної, європейської України", - наголосила Ю. Тимошенко.

Також політик відзначила, що нині Україна перебуває за крок від тієї точки, повернення з якої немає.

Нагадаємо, 20 квітня Тимошенко оголосила голодування на знак протесту проти політичної ситуації в Україні, після чого представники політсили по всій Україні почали голодування на її підтримку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram