ГоловнаПолітика

Бондаренко розповіла про б'ютівські корені європейського бойкоту

На думку нардепа від ПР, тему бойкоту Євро-2012 "вкинули", щоб відвернути увагу від підвищення соцвиплат.

Бондаренко розповіла про б'ютівські корені європейського бойкоту
Фото: http://kpravda.com

Нардеп Партії регіонів Олена Бондаренко заявляє, що значну частину закликів бойкотувати Євро-2012 озвучують політичні союзники БЮТ у Європі.

Про це повідомляє прес-служба ПР.

"Ми мусимо розуміти, звідки корені цієї проблеми і наскільки об'єктивно ставляться до України ті, хто дає такі коментарі. Якщо подивитися на тих, хто їх виголошує, то виявиться, що значна частина цих коментарів дається просто політичними союзниками БЮТ за кордоном", - зазначила депутат.

"Щодо заяв, наприклад, США - вони, знову-таки, звучали з боку політичних партнерів Тимошенко, які підтримували її завжди: і коли вона була при владі, і коли вона була в опозиції", - додала політик.

На думку Олени Бондаренко, напередодні виборів будуть загострюватися будь-які питання. "І будь-які заяви, зокрема з-за кордону, представники БЮТ використовуватимуть, так би мовити, за призначенням", - сказала вона.

"Уся ця істерика насправді відбувається на тлі того, що з 1 квітня і

з 1 травня було значно підвищено соціальні виплати. Ви думаєте, нашим опонентам це подобається? Вони прекрасно розуміють, що втрачають свій шанс нормального представництва у парламенті на цих виборах. І ось для того, щоб ця тема просто не превалювала, щоб пенсіонери її не обговорювали, "вкидають" зовсім інші теми - зокрема, і у справі Тимошенко", - також пояснила Олена Бондаренко.

Водночас політик заявила, що, за всіма соцопитуваннями, які проводять в Україні, лідирує Партія регіонів.

"І ті, хто нас не підтримує, зокрема політичні партнери БЮТ - ЄНП, роблять усе, щоб істотно знизити результат Партії регіонів на виборах", - заявила вона.

"Не слід політизувати спорт. Ми прекрасно знаємо, чим оберталися такі речі, коли намагалися бойкотувати ту саму Олімпіаду в Москві у 80-х. Усе це закінчилося нічим, це була політична дурість дуже недалекоглядних політиків", - резюмувала Олена Бондаренко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram