ГоловнаПолітика

Литвин вважає, що Тимошенко треба лікувати

На думку спікера, обидві сторони протистояння грішать.

Литвин вважає, що Тимошенко треба лікувати
Фото: segodnya.ua

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин наполягає на лікуванні Юлії Тимошенко.

"Я вважаю, що треба лікувати. Треба лікувати, а потім уже розбиратися з іншим", - сказав Литвин під час зустрічі з ветеранами, активістами ветеранського руху і представниками ветеранських організацій у четвер в Києві.

Він підкреслив, що в цьому питанні має бути "якесь порозуміння з однієї та з іншої сторони".

Спікер також наголосив, що на темі здоров'я екс-прем'єра забагато спекулюють. "Я вважаю, що тут багато спекуляцій, а спекулювати на здоров'ї - гріх і з однією, і з іншої сторони", - додав він.

Литвин зазначив, що у зв'язку з судовими процесами над представниками опозиції та реакції на них західних країн в Україні склалася непроста політична ситуація. "Ситуація досить непроста сьогодні в країні, перш за все, політична. Це пов'язано з судовими процесами, з реакцією західних країн. Все це стало проблемою для країни і проблемою, очевидно, для Європи", - сказав спікер.

За словами Литвина, сьогодні громадяни України живуть "у конфліктогенних умовах", і кількість конфліктів не зменшується, що "пов'язане також і з виборчою кампанією". Водночас він підкреслив, що у деяких політиків "є велике бажання розколоти країну, розділити людей, яких називають електоратом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram