ГоловнаПолітика

Кличко просить Тимошенко припинити голодування

"Не даруйте їм приємних звісток про те, що ви стаєте фізично слабкою".

Кличко просить Тимошенко припинити голодування
Фото: http://kyiv.klichko.org

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко закликає екс-прем'єра України Юлію Тимошенко припинити голодування.

Про це йдеться в його заяві, яку сьогодні поширила прес-служба партії "УДАР".

"Дорога Юліє Володимирівно, разом із соратниками по партії "УДАР" ми із занепокоєнням читаємо новини про погіршення вашого стану. Звертаємося до вас із проханням припинити голодування, тому що це вже стає небезпечним не тільки для вашого здоров'я, а й життя", - йдеться в заяві.

Лідер партії підкреслив, що такі новини "боляче ранять вашу дочку, рідних і колег, тоді як ваші опоненти продовжують демонструвати жорстку позицію".

"Закликаю вас не дарувати їм приємних звісток про те, що ви стаєте фізично слабкою. Зараз для опозиції починається важливий етап, і необхідно буде докласти всіх зусиль для перемоги демократії та втілення необхідних у країні змін. Ваша сила і енергія потрібні Україні. Тому ще раз просимо вас відмовитися від голодування", - закликає лідер "УДАРу".

Зазначимо, що раніше Світовий Конґрес Українців, а також члени Народного комітету захисту Україну закликали Тимошенко припинити голодування.

Нагадаємо, захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що його підзахисна оголосила голодування з 20 квітня на знак протесту проти застосування до неї грубої фізичної сили під час транспортування в лікарню "Укразалізниці" в Харкові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram