ГоловнаПолітика

Удовенко дав "цікаві" свідчення у справі про загибель Чорновола

Екс-голову МЗС допитали в суді як свідка.

Удовенко дав "цікаві" свідчення у справі про загибель Чорновола
Фото: news.barev.net

Екс-міністра закордонних справ Геннадія Удовенка допитали в суді як свідка у кримінальній справі за обвинуваченням водія КамАЗа Володимира Куделі в загибелі лідера Руху В'ячеслава Чорновола.

Про це повідомив син Чорновола Тарас Чорновіл.

За його словами, Удовенка допитали на засіданні Бориспільського районного суду разом із кількома іншими свідками, яких заявила сторона звинувачення.

"Він дуже порядна людина і дав досить цікаві свідчення", - сказав Чорновіл, проте не уточнив подробиць цих свідчень.

Водночас він зазначив, що наступного судового засідання, яке має відбутися 15 травня, постраждала сторона та її захист мають намір заявити низку клопотань щодо залучення до справи додаткових матеріалів і виклику на допит кількох свідків.

"Але ми вирішили до оголошення клопотань не розкривати, які саме матеріали ми хочемо долучити і яких людей допитати", - сказав Чорновіл.

Нагадаємо, В'ячеслав Чорновіл трагічно загинув унаслідок автокатастрофи на трасі Бориспіль-Золотоноша 25 березня 1999 року.

22 березня 2011 року Генеральна прокуратура України передала на додаткове розслідування до столичного головного управління міліції кримінальну справу, порушену за фактом загибелі Чорновола.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram