ГоловнаПолітика

"Україна може стати мішенню для ворогів", - Азаров

Кабмін розробляє програму безпеки громадян.

"Україна може стати мішенню для ворогів", - Азаров
Фото: Макс Левин

Після вибухів у Дніпропетровську прем'єр-міністр України Микола Азаров визнав, що на безпеку країни потрібно витрачати більше.

Про це він повідомив під час виступу на засіданні уряду.

За словами Азарова, останні події у Дніпропетровську змушують робити висновки. "На жаль, Україна, як і багато країн світу, може стати мішенню для ворогів суспільства", - наголосив він.

Прем'єр-міністр зазначив, що внаслідок вибухів у Дніпропетровську постраждали десятки невинних людей. При цьому Микола Азаров пообіцяв, що злочинців буде покарано.

"Правоохоронці працюють, результат обов'язково буде, хто не стояв би за цими вибухами. Цей випадок повинен нас навчити, що подібним речам необхідно запобігати, тому слід більше вкладати в безпеку наших громадян", - сказав голова уряду.

За його словами, Кабмін уже розробляє програму безпеки громадян. М. Азаров зазначив, що над нею працюють і найкращі вітчизняні фахівці, і консультанти з інших країн, які успішно протистоять тероризму.

Нагадаємо, внаслідок чотирьох вибухів у Дніпропетровську, які сталися 27 квітня 2012 року, 30 осіб отримали поранення (у тому числі 10 дітей).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram