ГоловнаПолітика

Вибухи в Дніпропетровську відвернуть увагу від Тимошенко, - Чорновіл

Нардеп вважає, що влада розгубилася.

Вибухи в Дніпропетровську відвернуть увагу від Тимошенко, - Чорновіл
Фото: Макс Левин

Перший заступник голови Комітету із закордонних справ Тарас Чорновіл вважає, що теракти, які сталися у Дніпропетровську, можуть відвернути увагу від ситуації з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.

"Влада в ситуації з Тимошенко розгубилася. Вона в паніці. Янукович боїться санкцій Заходу. Тому влада може піти на будь-яку дурість. Однак я не думаю, що буде пряма прив'язка вибухів у Дніпропетровську до ситуації в парламенті, скандалу з Тимошенко. Ці вибухи в кожнім разі нагнітають обстановку. Але влада не повинна ризикувати, прив'язуючи вибухи до дій опозиції", - сказав він.

Депутат упевнений, що у зв'язку з вибухами влада однозначно посилить охорону всіх державних установ.

"Буде посилено охорону парламенту, куди й так уже непросто пройти. На кожному посту через блокування нас усіх перевіряють по кілька разів. З'являється інформація про нібито підготовку провокацій у Раді. Підсилять охорону Януковича й уряду. Плюс усе це буде відволікати увагу від скандалу з Тимошенко".

Зазначимо, МНС повідомило про 27 травмованих унаслідок вибухів у громадських місцях у центрі Дніпропетровська.

Прокурор Дніпропетровської області порушив кримінальну справу у зв'язку з вибухами в Дніпропетровську за ч. 2 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт). Опозиція не виключає, що через теракт у Дніпропетровську можуть ввести надзвичайний стан.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram