ГоловнаПолітика

ПР не вірить Карпачовій, бо вона не медик

Регіонали вважають, що Карпачовою керує особиста образа або політичний інтерес.

ПР не вірить Карпачовій, бо вона не медик
Фото: transkarpatia.net

Партія регіонів закликає не вірити заяві омбудсмена Ніни Карпачової про побиття Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в заяві прес-служби Партії регіонів.

"Доводиться нагадати пані Карпачовій, що встановити факт наявності слідів фізичного насильства на тілі людини можна, лише організувавши ретельний судово-медичний огляд. А "на око" визначити наявність тілесних ушкоджень, а найголовніше - внаслідок чого їх було отримано, - це профанація захисту прав людини", - сказано в повідомленні.

ПР робить висновок, що "неприйнятна бездоказова для професіонала в справі захисту прав людини заява продиктована виключно особистими образами".

"Спроби пані Карпачової заручитися підтримкою Партії регіонів в її прагненні вчетверте поспіль зайняти посаду Уповноваженого Верховної Ради з прав людини не знайшли підтримки. Мабуть, Карпачова, ідучи з посади, вирішила гучно гримнути дверима. А заодно постукати перед виборами у двері опозиції", - зазначають регіонали.

Я отримувала пропозицію бути у списку Партії регіонів, якщо я завершу діяльність на посаді. Інших пропозицій не отримувала

— Ніна Карпачова

Їхній подив також провокує вимога Карпачової негайно забезпечити екс-прем'єра належною медичною допомогою, вони нагадують, що Тимошенко возили в Центральну клінічну лікарню №5 «Укрзалізниці».

"Отже, діючий Уповноважений Верховної Ради з прав людини Ніна Карпачова цинічно нехтує загальноприйнятими принципами об'єктивності і намагається відкрито маніпулювати громадською думкою", - робить висновок ПР.

"Залишається припустити, що заяви Карпачової є частиною зрежисованої політичної комбінації, організованої зусиллями тих політичних сил, які прагнуть будь-якою ціною дискредитувати діючу владу в розпал сесії Парламентської асамблеї Ради Європи", - підсумовують регіонали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram