ГоловнаПолітика

Тимошенко збираються годувати примусово

Адвокат називає це "насильством номер два".

Тимошенко збираються годувати примусово
Фото: Дмитрий Неймырок

У Качанівській виправній колонії мають намір годувати екс-прем'єра Юлію Тимошенко примусово, якщо вона не погодиться їсти самостійно.

Про це на брифінгу біля від Качанівської колонії після відвідин Тимошенко заявив її захисник,

народний депутат України Андрій Кожем'якин.

"Сьогодні вранці керівник установи разом зі своїми заступниками, а також із людиною, яка відповідає за медичні питання, прийшли до Юлії Володимирівни Тимошенко і сказали, що їм відомо від тих людей, які перебувають разом із нею, що вона голодує, що вона п'є тільки воду. У такому разі вони змушені будуть її ізолювати, поселити одну і примусово годувати її зі спеціального зонда, тобто вони готуються до насильства номер два", - сказав Кожем'якін.

Він наголосив, що Тимошенко 20 квітня навмисно не писала жодних заяв про початок голодування, щоб "стосовно неї не було насильства".

Зазначимо, Андрій Кожем'якін також підтвердив, що на тілі Юлії Тимошенко, зокрема, на животі, лівій і правій руках є синці.

Донька екс-прем'єра Євгенія сказала, що на животі Тимошенко є синець діаметром 8-10 см. За її словами, як сказала Юлія Тимошенко, цих ушкоджень їй завдали під час транспортування в лікарню "Укрзалізниці".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram