ГоловнаПолітика

Об'єднана опозиція приросла Шкіряком

Соціально-християнська партія пішла на об'єднання задля перемоги над режимом Януковича

Об'єднана опозиція приросла Шкіряком
Зорян Шкиряк
Фото: Макс Левин

Голова Соціально-християнської партії Зорян Шкіряк оголосив про приєднання цієї політсили до об'єднаної української опозиції.

"Ми щиро радіємо та схвалюємо декларацію об'єднання, яку підписала Юлія Тимошенко й Арсеній Яценюк. Ми довго цього чекали, й особисто я вважаю це історичним моментом. Вперше за всю історію незалежної України лідери провідних опозиційних сил, відкинувши амбіції і розбіжності, об'єдналися заради майбутнього нашої країни, заради перемоги над кримінальним режимом Януковича", - цитує слова З. Шкіряка прес-служба СХП.

За його словами, на центральній раді СХП одностайно прийнято рішення про приєднання партії до об'єднаної опозиції. Відповідні заяви спрямовано лідеру ВО "Батьківщина" Ю. Тимошенко, лідерові "Фронту змін" А. Яценюку і керівнику Центрального виборчого штабу об'єднаної опозиції Олександрові Турчинову.

Зорян Шкіряк є також лідером громадського об'єднання "Новий Київ".

Нагадаємо, 23 квітня партії "Фронт змін", "Батьківщина", Народний Рух України, "Народна самооборона", "За Україну!" і "Реформи і порядок" оголосили про створення об'єднаної опозиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram