ГоловнаПолітика

Кернес запевняє, що не зганяв під суд бюджетників

А опозиційні нардепи "залишають купи сміття".

Кернес запевняє, що не зганяв під суд бюджетників
Фото: tsn.ua

Мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що робітники бюджетних закладів не беруть участь в акціях протесту біля Апеляційного суду в Харкові, де розглядається справа стосовно екс-міністра Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Харківської міськради.

"Ніякі "бюджетники" в жодних організованих мітингах участі не беруть - це однозначно", - заявив мер у відповідь на відповідну інформацію про примушення комунальників та вчителів мітингувати проти Тимошенко.

Величезні автомобільні затори, купи сміття й пляшки, залишені після так званого мирного мітингу прихильників Тимошенко, - це все дуже дисонує з нашим харківським способом життя

— Михайло Добкін, губернатор Харківської області

"До того ж народні депутати України, які називають себе опозицією, для поїздок до Харкова використовують бюджетні кошти - я маю на увазі компенсацію вартості перельотів з державного бюджету. Думаю, що їхні заяви - це, як кажуть, - "кращий спосіб захисту - напад". У цьому випадку, вони нападають на Харків, і я як міський голова не дозволю, щоб прикриваючись посвідченням депутата, вони залишали по собі купи сміття та шлейф безвідповідальності та безкарності. Такого тут не буде", - сказав Кернес.

Нагадаємо, раніше з'явилась інформація, що на мітинг противників Тимошенко 19 квітня біля суду в Харкові зігнали співробітників комунальних підприємств і бюджетників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram