ГоловнаПолітика

Тимошенко і Яценюк заявили про об'єднання

Тимошенко поставила особистий підпис під документом.

Тимошенко і Яценюк заявили про об'єднання
Фото: Макс Левин

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко і керівник "Фронту Змін" Арсеній Яценюк заявили про об'єднання своїх політичних сил і формування спільного списку на парламентських виборах.

"Декларацію єдності", яку підписали Тимошенко і Яценюк, зачитав на прес-конференції в понеділок заступник голови "Батьківщини" Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Ми заявляємо про наше об'єднання для перемоги на парламентських виборах, відновлення в Україні демократії та справедливості. Наші політичні сили сформують спільний список на виборах та узгодять своїх кандидатів у мажоритарних округах", - сказано в документі.

"Законодавство забороняє участь блоків у виборах, тому єдиний список буде сформований на основі партії "Батьківщина" як найбільш рейтингової опозиційної сили. Його очолять Юлія Тимошенко і Арсеній Яценюк як найбільш рейтингові опозиційні політики", - йдеться в ньому.

Тимошенко особисто підписала документ.

Нагадаємо, наприкінці березня Юлія Тимошенко внесла деякі правки в попередній текст угоди про об'єднання цих політичних сил і мала схвалити остаточний його варіант.

Докладніше про це читайте в тексті Соні Кошкіної

"Показательные выступления".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram