ГоловнаПолітика

Власенко: Тимошенко збрехали про рекомендації німецьких лікарів

Адвокат переконаний, що влада знущається з екс-прем'єра.

Власенко: Тимошенко збрехали про рекомендації німецьких лікарів
Фото: podrobnosti.ua

Захисник екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко Сергій Власенко підтвердив, що його підзахисну повернули в Качанівську колонію, і повідомив, що екс-прем'єра обманули з приводу рекомендацій німецьких лікарів.

"За моєю інформацією, вона вже в колонії", - зазначив Власенко.

"У мене є таке переконання, що вони збрехали Юлії Володимирівні про рекомендації німецьких лікарів щодо клініки. Думаю, що вона вчора про це дізналася з новин, адже ми, щоб дезавуювати брехню, яку говорила пані Моісеєнко (заступниця голови МОЗ, - Ред.), опублікували рекомендації німецьких лікарів із лікарні, в яких сказано, що терапія в ЦКЛ "Укрзалізниці" в Харкові буде неефективною. Окрім цього, я абсолютно переконаний, що вони вивозили Тимошенко без її дозволу", - упевнений захисник Тимошенко.

На думку Власенка, якби влада хотіла вилікувати екс-прем'єра, то запропонувала б німецьким лікарям проінспектувати кілька спеціалізованих лікарень.

"Люди, які хочуть познущатися з Тимошенко, спочатку пропонують їй лікуватися у в'язниці, потім створюють там виставку медичного обладнання, вкладають гроші, ремонтуючи якусь лікарню, кажучи, що створили спеціалізований стаціонар, возять її туди-сюди, це виглядає повним абсурдом", - заявив Власенко.

Адвокат наголосив, що вже не вперше такі дії щодо Тимошенко вчиняють перед вихідними або впродовж них.

"Вони навмисно роблять це перед вихідними, щоб ніхто не міг з нею зустрітися, для того, щоб вони могли розповідати якісь казки і дурощі", - додав він.

Нагадаємо, увечері 20 квітня Державна пенітенціарна служба доправила Тимошенко з Качанівської колонії в ЦКЛ "Укрзалізниці".

Згодом перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моісеєнко заявила, що Тимошенко в лікарні відмовляється від проведення первинного медичного огляду.

Сьогодні, 22 квітня, Юлію Тимошенко доправили назад, у колонію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram