ГоловнаПолітика

"Батьківщина" розсекретила висновки німецьких лікарів

Клініка "Шаріте" готова запропонувати Юлії Тимошенко курс лікування у своїх спеціалізованих установах.

"Батьківщина" розсекретила висновки німецьких лікарів
клиника Шарите
Фото: iskra.fm

Сайт партії "Батьківщина" повністю опублікував висновки німецьких лікарів (окрім питань, безпосередньо пов'язаних із визначенням діагнозів).

У партії звертають увагу, що загальний висновок німецьких лікарів такий: ефективне лікування Юлії Тимошенко в лікарні "Укрзалізниці" міста Харкова неможливе, а терапія успішною там не буде.

Їй (Тимошенко - LB.ua) запропонували проведення медичного огляду, від якого вона поки утримується. Вранці до неї ходили також і лікар, і члени міжнародної медичної комісії. Сьогодні Юлія Володимирівна Тимошенко, на жаль, відмовляється від більш предметного медичного спілкування до зустрічі зі своїм адвокатом

— Перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моісеєнко

"Українська влада доклала великих зусиль, щоб створити для пані Тимошенко якомога кращі умови для її лікування та реабілітації в лікарні "Укрзалізниці". Лікарня має багато передумов для реабілітації пацієнтів з проблемами (видалено діагноз). Однак враховуючи особливі проблеми Тимошенко, а також її особливу особисту історію хвороби, неможливо, щоб терапія там була успішною", - пишуть німецькі лікарі.

"Клініка "Шаріте" й надалі готова підтримувати процес і, якщо з'явиться така можливість - у разі призупинення виконання покарання - запропонувати пацієнтці курс лікування у своїх спеціалізованих установах", - додають вони у своєму висновку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram