ГоловнаПолітика

Тимошенко не прийде до суду у справі ЄЕСУ (документ)

Екс-прем'єр скористалася своїми правами, передбаченими КПК України

Колишня прем'єр Юлія Тимошенко через погане самопочуття відмовилася брати участь у попередньому судовому засіданні у справі ЄЕСУ 19 квітня.

Про це йдеться в її заяві, оприлюдненій прес-службою Державної пенітенціарної служби.

Фото: comments.ua

"Користуючись своїми правами, передбаченими КПК України, прошу проводити попереднє засідання у вищезгаданій справі за моєї відсутності у зв'язку з важким станом мого здоров'я", - заявила Тимошенко.

Перед тим захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що стан його підзахисної не дозволяє їй брати участь у попередньому судовому засіданні у справі ЄЕСУ, яке заплановане на 19 квітня.

Він також зазначив, що захист Тимошенко ще не отримував письмового висновку німецьких лікарів, які оглянули Тимошенко і запропоновану для її лікування Центральну клінічну лікарню "Укрзалізниці" в Харкові.

Як відомо,

на 19 квітня заплановано попереднє судове засідання у справі проти Тимошенко з приводу порушень у діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України".

Нагадаємо, сьогодні, 18 квітня, через погане самопочуття Юлія Тимошенко не змогла вийти в кімнату для короткострокових побачень в адміністративному корпусі, щоб зустрітися з Яценюком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram