ГоловнаПолітика

У ПР повважали реформування "Нафтогазу" розв'язанням енергетичних проблем

Народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов заявив, що законопроект про реформування нафтогазового комплексу дозволить вирішити проблеми в енергетичному секторі, які виникли через недалекоглядну політику попередньої влади.

У ПР повважали реформування "Нафтогазу" розв'язанням енергетичних проблем
Фото: Макс Левин

Про це повідомляє прес-служба ПР.

"Про реформування нафтогазового комплексу вже сказано достатньо слів. Вирішення цього питання завжди відкладали. У підсумку ми потрапили в ситуацію, коли навколо України побудували обхідні газопроводи і ми ризикуємо тим, що наша газотранспортна система стоятиме напівпорожньою і буде тільки збитковою. До цього призвела недалекоглядна політика наших попередників. Тому сьогодні доводиться виправляти ситуацію. Законопроект про реформування нафтогазового комплексу покликаний змінити ситуацію, створити можливості для розв'язання цих проблем", - зазначив Лук'янов.

Парламентарій наголосив, що проблема придбання газу в Україні надто політизована.

"Якби Україна не купувала газу втричі дорожче, то ситуацію можна було б вирішити простіше. Але Україні нав'язали багаторічний контракт. Коли робляться хоч якісь спроби вирватися із цієї кабали, українська опозиція починає поводитися поза рамками пристойності. Я схильний вважати, що вони мають власні непрозорі та корисливі інтереси", - вважає Лук'янов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram