ГоловнаПолітика

​Богословська: у Тимошенко був конфлікт інтересів

Головний висновок Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування можливої держзради Юлії Тимошенко - в екс-прем'єра під час газових перемовин з Росією був конфлікт інтересів: особистий інтерес Тимошенко й інтереси держави Україна.

​Богословська: у Тимошенко був конфлікт інтересів
Фото: Макс Левин

Про це заявила голова комісії Інна Богословська в Брюсселі, повідомляє кореспондент LB.ua.

За словами Інни Богословської, наявність цього конфлікту задокументовано, а факти особистої зацікавленості Тимошенко є тим, чого раніше не оприлюднювали. "Після прочитання цих документів у будь-якої людини зникнуть усякі сумніви, чи є

справа Тимошенко політичною", - заявила вона.

Богословська також зазначила, що вона перебуває у Брюсселі зі складною місією: український парламент ще жодного разу не роз'яснював своєї позиції стосовно Юлії Тимошенко, і вона уповноважена українським парламентом донести цю позицію до європейської спільноти. Це офіційне відрядження від ВРУ, такі самі зустрічі пройдуть у Європі, США, Канаді.

"Тому що навколо справи Тимошенко багато емоцій, але мало інформації. І наше завдання - донести до вас тільки факти", - наголосила Інна Богословська.

Нагадаємо, депутат від партії регіонів

Інна Богословська дає в Брюсселі прес-конференцію для європейських журналістів із приводу другої кримінальної справи проти Юлії Тимошенко, так званої "справи ЄЕСУ".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram