ГоловнаПолітика

Томенко вважає імовірним арешт Турчинова

Віце-спікер Микола Томенко заявляє, що влада готує другу хвилю кримінальних справ і арештів опозиціонерів.

Томенко вважає імовірним арешт Турчинова

Про це він заявив кореспонденту УНІАН.

"Незважаючи на пропагандистську роботу проти опозиціонерів, влада панічно боїться програти парламентські вибори, тому, за наявною у нас інформацією, готується друга хвиля відкриття кримінальних справ проти лідерів опозиції", - сказав Томенко.

За його словами, влада готується не тільки тиснути на популярних представників опозиції, а й навіть заарештувати декого з них, щоб не допустити до участі у виборах і

перешкодити створенню єдиного опозиційного списку.

Відповідаючи на запитання, чи можливі порушення справи проти першого заступника голови партії "Батьківщина" Олександра Турчинова та його арешт, віце-спікер не виключив цього.

"Відкриття кримінальної справи і можливий арешт Турчинова - це один з моментів цього плану влади, який виглядає цілком імовірним", - сказав він.

Томенко пояснив це тим, що Турчинов є людиною, яка організаційно та політично активно впливає на створення єдиного опозиційного списку і системи спільних опозиційних дій.

Нагадаємо,

Генпрокуратура допускає порушення кримінальної справи проти Турчинова за підозрою в підкупі журналіста шляхом виділення йому квартири під час перебування на посаді голови СБУ з 4 лютого по 8 вересня 2005 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram